Hellig mark

Av Karen Harper

Hellig mark

Hellig mark

Av Karen Harper

Regular Price: kr 99,90

Status: På lager

Serie: Bestselger

Forfatter på bestselgerlisten til New York Times

«Harper, en spenningens mester, holder oss på pinebenken helt til slutten.»
- Booklist

Hellig mark

Til tross for en traumatisk barndom i Cold Creek, er søstrene Lockwood blitt gjenforenet der for å være med når den yngste søsteren, Tess, gifter seg med byens sheriff. Den eldste søsteren, Kate, er fast bestemt på å bli kjent med forloveren, Grant Mason. Som antropolog livnærer hun seg av å studere de døde, og hun er spesielt interessert i den forhistoriske sivilisasjonen Adena, som har sitt utspring i området rundt Cold Creek. Det ligger en stor gravhaug på Masonfamiliens eiendom, og Kate vil ha tillatelse til å foreta en utgraving der. Men Grant nekter og ber henne holde seg unna.

Kate respekterer Grants ønske om å hedre farfarens mening om at de døde skal få hvile i fred. Men jo mer hun forsker rundt det hele, desto tydeligere blir det at han faktisk skjuler noe. Da en av Grants venner blir drept, mens sheriffen er på bryllupsreise, slår de seg sammen og hjelper visesheriffen med etterforskningen.

Ikke lenge etter blir Kate selv angrepet, og hun er sikker på at det har med gravhaugen å gjøre. Grant virker bekymret for henne, men hun kan likevel ikke la være å undre seg over motivet hans. Kan Kate stole på ham, eller vil en feil avgjørelse bety slutten for henne?

Les mer
E-bok
Varekode
E20915017
Forfatter
Karen Harper
ISBN
9789150739039
Sidetall
352
Språk
Norsk
Utgivelsesmåned
August 2015

Abonnementer

Benytt muligheten til å prøve våre serier – første pakken til halv pris!

Les mer

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rikelig med spennende tilbud.

Les mer

Visste du at?

  • Vi har over 500 e-bøker
  • Vi tilbyr gratis frakt ved kjøp på over kr 250,-
  • Du kan betale med kort eller faktura

Følg oss