Good Girl - Ingenting er som du tror

Av Mary Kubica

I salg: 2015-06-01

Format: E-bok

Jeg har skygget henne de siste dagene. Jeg vet hvor hun handler matvarer, hvor hun leverer vasken sin, hvor hun jobber. Jeg vet ikke hvilken farge hun har på øynene, eller hvordan de ser ut når hun blir redd. Men det kommer jeg til å få vite.

Som datter av en fremstående dommer i Chicago, har Mia Dennett gitt blaffen i farens forventninger og blitt kunstlærer på en skole for problembarn. En kveld går Mia til en bar for å møte kjæresten, men da han ikke dukker opp, tar hun det valget å bli med en fremmed hjem. Til å begynne med later det til at Colin Thatcher er en grei one night stand med sin innsmigrende holdning og tørre humor.

Colins oppdrag er å kidnappe Mia som et ledd i et innviklet utpressingskomplott, og å overlevere henne til sine oppdragsgivere. Men planen tar en uventet vending da Colin plutselig bestemmer seg for å gjemme Mia i ei isolert hytte i villmarken, langt fra både politiet og mennene som ga ham oppdraget. Mias mor og kriminaletterforsker Gabe Hoffman gjør alt de kan for å finne dem. Men ingen kunne ha forutsett den vasen som til slutt får hele familien Dennetts verden til å rakne.

En avhengighetsskapende, utrolig spennende og stramt skrevet thriller. Good Girl er en fengslende debutroman som avslører hvordan selv den mest perfekte familie kan være noe helt annet enn det virker som …

+ Les mer