Fruene

Av Tarryn Fisher

I salg: 2022-03-25

Se for deg at mannen din også har to andre koner.

Du har aldri truffet dem. Ingen av dere kjenner de andre, og på grunn av det uvanlige arrangementet deres får du bare treffe mannen din en gang i uka. Du elsker ham likevel så høyt at det ikke spiller noen rolle. Det er i alle fall det du forteller deg selv.

Men en dag finner du en kvittering etter en legetime for en kvinne som heter Hannah – og du klarer ikke å la være; du leter henne opp, utgir deg for å være en annen og blir venn med henne. Hannah har ingen anelse om hvem du er. Og da du ser merkelige blåmerker på henne, innser du at hun blir slått av mannen sin. Mannen din.

Hvem er han egentlig, og hvem er den mystiske tredje hustruen? Spørsmålet er om du er villig til å risikere livet for å avsløre sannheten.

«Fisher er en drevet forfatter som holder den fartsfylte intrigen i stramme tøyler. Det er nesten sykt tilfredsstillende å lese om hvor langt den modige hovedkarakteren er villig til å gå for å ta tilbake makten over eget liv … En forfatter å følge med på!» BOOKLIST


Oversettelse: Mona Berge

**

TARRYN FISHER er en bestselgende amerikansk forfatter som har skrevet tolv romaner. Hun bor i Seattle med familien og driver også motebloggen Guise of the Villain.

+ Les mer