Når lysene tennes

Av Sarah Morgan

I salg: 2023-09-25

NY VINTERBOK FRA FEELGOODDRONNINGEN!

Familietid

Denne julen har Miller-søsknene ett mål: Å unngå familiens velmente spørsmål. Ross, Alice og Clemmie har hemmeligheter som de ikke vil dele, og ingen har planer om å være den som søkelyset treffer!

En ubuden gjest
Lucy Clarke skal feire jul alene, og slik det ser ut nå, kan det hende at hun mister jobben i tillegg, med mindre hun klarer å vinne kampen om en kjempestor kundekonto fra Ross Miller. Siden hun likevel skal en tur til Skottland, bestemmer hun seg for å levere pitchen sin direkte til ham, før hun reiser hjem til London. Hun vil tross alt ikke forstyrre Miller-familiens perfekte jul.

En jul de aldri vil glemme
Da Lucy dukker opp på den snødekte trappen, tror familien at hun er kjæresten til Ross. Innen misforståelsen er oppklart, snør det tungt, og Lucy er værfast. Der roen skulle ha senket seg, bobler i stedet anspente følelser til overflaten og Lucy befinner seg midt i en familiekrangel i en familie som ikke er hennes …

«Jeg elsker Sarahs bøker fordi de er lykkepiller.» Cathy Kelly
«En nydelig julegave av en bok.» Lucy Diamond
«Sarah er så forbanna god på å skape verdener og karakterer du forelsker deg umiddelbart og håpløst i.» Laura Jane Williams
«Umulig å legge fra seg og herlig, den utlimate feelgood-boka for høytiden.» Philippa Ashley

Sarah Morgan skriver romantiske historier om moderne kvinner og menn, og hun er elsket av fansen for sin varme og humor. Hun har solgt mer enn 22 millioner bøker på 30 forskjellige språk. Sarah bor litt utenfor London med familien sin. 
+ Les mer