• Home>
  • Morgenklubben: Stå opp tidlig! – vinn dagen - Innbundet

Morgenklubben: Stå opp tidlig! – vinn dagen

Av Robin Sharma

I salg: 2021-03-02

I løpet av den første magiske morgentimen kan du legge grunnlaget for et liv med bedre helse, mindre stress og større fremgang.

Den berømte coachen Robin Sharma begynte å utvikle det revolusjonerende konseptet sitt for rundt tjue år siden, og siden har 5 AM Club hjulpet utallige mennesker til å øke produktiviteten og finne ro i en tid da det kan være mer krevende enn noen gang. I denne boken lærer du hvordan du ved hjelp av Sharmas morgenrutine tar kontroll over kropp og tanker slik at du blir fokusert, inspirert og klar for dagens utfordringer. Det hele er pakket inn i en sjarmerende og fornøyelig rammefortelling om to fortapte sjeler som møter sin mentor i form av en fascinerende milliardær. Sammen med dem vil du blant annet lære:

 

  • Hvordan du utnytter den fredelige timen før resten av verden våkner.
  • En trinn-for-trinn-metode som gir deg tid til både trening, meditasjon og personlig utvikling.
  • Gode livslange vaner som vil hjelpe deg til å oppnå fantastiske resultater både på det profesjonelle og personlige plan.
  • Hvordan du bevarer drømmene dine, beskytter deg mot de mange distraksjoner i hverdagen og blir den beste utgaven av deg selv.

Robin Sharma er en populær og anerkjent kanadisk forfatter, foreleser, ledelsesekspert og tidligere jurist. Bøkene hans er solgt i millioner av eksemplarer over hele verden. Den mest berømte er suksessboken Munken som solgte sin Ferrari.

 

+ Les mer