Ordre fra Berlin

By Simon Tolkien

On sale: 2017-05-01

September 1940. Bombene faller over London, og på den andre siden av Den engelske kanalen mobiliserer Hitler styrkene sine for å invadere Storbritannia. Der Führer ønsker imidlertid å få en slutt på krigen med britene, slik at han kan vende oppmerksomheten mot øst. Problemet er at den britiske statsministeren, Winston Churchill, ikke vil gå med på å slutte fred. Gestapo-lederen Heydrich presenterer imidlertid Hitler for et forslag til løsning på problemet. En drastisk og dramatisk plan blir lagt ...

Samtidig blir Albert Morrison, tidligere leder for M16, drept utenfor leiligheten sin i London. Datteren Ava blir vitne til farens brutale død. Senere får hun et nytt sjokk da farens testamente dukker opp. Etterforskningslederen retter mistanken mot familien, men politimannen William Trave er ikke like overbevist. Han bestemmer seg for å trosse sine overordnede og nøste opp de løse trådene på egen hånd.

I et krigsherjet London starter en desperat kamp for å finne sannheten – før det er for sent ...

_____________

Simon Tolkien er barnebarn av J.R.R. Tolkien. Etter å ha studert nyere historie i Oxford fortsatte han med å utdanne seg til advokat og har spesialisert seg på alvorlige forbrytelser. Han bor nå i California sammen med kone og to barn.

+ Read more