Bak kulissene til: Fabeldyr og hvor de er å finne

By Ian Nathan

On sale: 2016-11-18

Format: Innbundet

Tilbake til trolldommens verden

Finn ut hvordan regissør David Yates, produsent David Heyman og et dyktig team av maggløse brakte J.K. Rowlings Fabeldyr og hvor de er å finne til filmlerretet.

Møt magizoologen Salmander Fisle og utforsk fantastiske steder som MACUSA, den amerikanske versjonen av Magidepartementet, lønnkroen Den blinde gris, en bule i trolldommens underverden, de magiske hemmelighetene i Salmanders koffert og fabeldyrene selv.

Bak kulissene til: Fabeldyr og hvor de er å finne tar deg med på en reise til 1920-tallets New York. Les om kostymene, tryllestavene, spesialeffektene og finn ut hvem som har en tryllestav laget av skjell, hvilken berømt trollmann som er Salmanders venn, hvem som er minnessynder, og hvilket fabeldyr som ender opp i zoo!

Denne boken, med spennende bilder og detaljer fra filmproduksjonen, fortalt av J.K. Rowling, David Yates, produksjonsdesigner Stuart Craig, Eddie Redmayne og de andre skuespillerne, er den perfekte følgesvenn til filmen og den perfekte introduksjon til Fabeldyr og hvor de er å finne.

+ Read more