Dukkemakeren

Av Amanda Stevens

I salg: 2017-09-01

Format: Storpocket

I Terrebonne Parish i Louisiana holder en forferdelig hemmelighet på å bli avslørt av en kvinne hvis datter forsvant sporløst for sju år siden ...

Og nå har en ny ledetråd dukket opp – en dukke som er det uttrykte bildet av Claire Doucetts forsvunne barn. Til og med det lille fødselsmerket på jentas venstre arm er med. Da Claire tilfeldigvis får øye på den uhyggelig naturtro dukken i et utstillingsvindu i det franske kvarteret, blir hun sjokkert og mer bestemt enn noen gang på å finne ut hva som skjedde med hennes elskede Ruby.

Men da dukken blir stjålet og eieren av forretningen funnet død, innser Claire at den eneste hun kan gå til, er eksmannen Dave Creasy. Han jobbet tidligere i politiet, men de siste sju årene har han tilbrakt i sitt eget private helvete av skyldfølelse og fortvilelse. Da Claire trengte ham som mest, stilte han ikke opp for henne. Vil hun nå få ham til å tro at dukken virkelig eksisterer? Det må hun, hvis de skal overleve konfrontasjonen med en brutal psykopat – dukkemakeren – som stjal deres fremtid for å få utløp for en besettelse som aldri vil la seg tøyle.

+ Les mer