Mot stjernene

By Susan Mallery

On sale: 2016-04-01

Bestselgerforfatteren Susan Mallery vender tilbake til Blackberry Island med en gripende historie om to søstre som kan få sine drømmer til å bli til virkelighet.

Nina Wentworth har viet livet til å ta seg av andre og er sykepleier på Blackberry Island. Hun måtte tidlig ta ansvar og opptre mer som en mor enn moren hennes noensinne har vært. Derfor ga hun avkall på drømmen om å bli lege – og sin første kjærlighet. Lillesøsteren  derimot, fikk bre ut sine vinger og reise fra øya. Nå er Averil på vei hjem igjen, noe Nina ikke er spesielt glad for, siden hennes eget liv plutselig er blitt … komplisert.

Nina befinner seg brått og uventet i en situasjon der hun må velge mellom to menn – sin gamle flamme og en pilot som er forelsket i henne. Men selv om alt dette kan være morsomt og hyggelig, må Nina konsentrere seg om den harde virkeligheten. Averil vil tydeligvis bryte ut av ekteskapet. Moren deres lever livet like ansvarsløst som hun alltid har gjort. Nina begynner å forstå at hun er i ferd med å miste kontrollen, og håpet om å komme seg vekk fra øya, svinner hen … Men så oppdager moren noe som kan forandre alt en gang for alle.

+ Read more