Sommerøya

Av Susan Mallery

I salg: 2015-08-01

Blackberry Island (1)

En historie om å finne kjærligheten og frigjøre seg fra fortiden.

 

Michelle Sanders kan gi inntrykk av å være en en sterk, selvstendig kvinne, men innvendig er hun fremdeles den sårede jenta som rømte hjemmefra for mange år siden. Som ung krigsveteran vender hun nå tilbake til idylliske Blackberry Island for å overta arven sin og komme seg etter krigens prøvelser. Der oppdager hun at leiligheten i vertshuset hennes er overtatt av en kvinne hun hater.

Carly Williams og Michelle hang sammen som erteris i oppveksten, men et sjokkerende svik ødela vennskapet. Nå er Carly innblandet i den økonomiske krisen som lurer bak vertshusets innbydende fasade.

Som enslig mor har Carly måttet tåle rykter og løgner i mange år og er glad for at hun nå øyner en bedre fremtid. Men hvis vertshuset går konkurs, blir hun og datteren stående på bar bakke.

For å redde vertshuset må Carly og Michelle samarbeide og inngå en turbulent våpenhvile. Det skal mer til enn en god sommersesong for å komme over den vanskelige fortiden, men med litt flaks vil de kanskje finne tilbake til det dype, nære vennskapet de en gang hadde.

+ Les mer